Aicinām ciemos, lai nesteidzīgo alus brūvēšanu varētu skatīt paša acīm. Valmiermižas alus darītavas stāstnieki izrādīs, kā no Valmiermuižas dzīļu ūdens, pilnmutīga iesala, dižciltīgiem apiņiem un dabīga rauga top glauns alus.
Viesošanās ļaus izzināt alus baudīšanas smalkumus, nogaršot Valmiermuižas brūvējumus un iepazīt ēdienus, kurus vislabāk baudīt kopā ar alu. Turklāt dzērieni un ēdieni nav vienīgais, ko baudīt Valmiermuižā, – varam pieteikt izjādes ar zirgiem un noorganizēt citas izdarības.
Līdzās alus darītavai atrodas tirgotava, kurā gardēži atradīs trejdeviņus mūsu meistaru lēni brūvētus alus, gan gaišus un tumšus, gan apiņotus un iesalainus, gan vieglus un kreptīgus – dzīvus, filtrētus un nefiltrētus. Te pieejami dažādi nereibinoši spirdzinājumi, smalkais degalus un amatnieku sagādāti darinājumi. Tirgotavā rodams viss, lai sarūpētu latvisku cienastu svētku galdam – viesu uzņemšanai un ciemos iešanai.
IEPRIEKŠ VIENOJOTIES, PAPILDUS DEGUSTĒJAMIEM DZĒRIENIEM PIEDĀVĀJAM: